UWAGA!

Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • Do stanu wojennego byłem redaktorem Biuletynu Informacyjnego ZR Elbląg NSZZ "S". Mam odznakę "Za zasługi dla niepodległości" Jako taki sporo widziałem co się w elbląskiej "S" dzieje. O Nawrockim usłyszałem jak Kaczyński powołał go na swego kandydata.
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    5
    2
    Andrzej Paweł(2025-02-10)
  • MariuszLewandowski-Fc @Andrzej Paweł - Bardzo proszę o kontakt na meila mariuszlewandowski1966@gmail. com Mam wrażenie że przeszłość Elbląskiej Solidarności trzeba pisać na nowo i nie koniecznie z punktu widzenia jej notabli ale tych jej działaczy których spycha się z cień nieistnienia. I chyba pora ponagrywać wspomnienia ludzi którzy byli wtedy w prawdziwej opozycji do władzy - również tej w samej Solidarności Ja pamiętam jakieś jego wystąpienie ale dziś to produkt spin-doktorów i marionetka aparatu partyjnego PIS-u a ja kukiełek nie lubię z natury rzeczy
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    2
    1
    MariuszLewandowski-Fc(2025-02-10)
  • @Andrzej Paweł - Powiem więcej, ja o Kaczyńskim usłyszałem dopiero w 1990 roku. Lis, Frasyniuk, Słowik, Kuroń, Gwiazda, Geremek, Walentynowicz, Michnik, oczywiście Bujak legenda - jak już oni wywalczyli nam wolność, to wyszły takie szczury z dziur i zaczęły opowiadać bajki, co to nie oni.
Reklama