UWAGA!

Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • A ja jestem zdania, ze jak juz cos robić to na wysokim poziomie, a nie szkłem d... ę podcierać. Myślę, ze nawet jakby wydano mniej pieniedzy i gale poprowadziliby aktorzy z naszego teatru to i tak znalazlyby sie marudy ktorym cos innego by nie pasowalo. Dla mnie jako dla mieszkanca Elblaga wazne ze pieniadze sa wydawane na rozwoj i kulture. Byscie mieli śliwkę to ani wydarzen, ani imprez, ani pieniedzy madrale byscie nie zobaczyli! Rozumiem ze gazeta jest miedzy innymi po to zeby patrzec na rece wlodarzom, ale tu ewidentnie dziwne czepialstwo, oj dziwne!
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    2
    9
    Krzy@siek(2025-03-19)
  • @Krzy@siek - " pieniadze sa wydawane na rozwoj i kulture. " To w czym przejawiała się kultura, a co się rozwinęło ?
    4
    1
    GłębokaMyśl(2025-03-19)
  • @Krzy@siek - Nie pisz o śliwce i nie zarzucaj komuś czegoś czego nie zrobił bo to pomówienie, co by było gdyby ten czy tamten zrobił to czy owo gdyby był tam czy gdzies indziej. Tak to możesz sobie pisać patykiem po wodzie. CO by zrobił śliwka to by zrobił gdyby był ale nie ma go więc nie zarzucaj człowieku swojego toku rozumowaniu który jest najnższych lotów. Porazka
  • @Krzy@siek - "a nie szkłem d... ę podcierać" A to akurat jest najwyższym poziomie, przynajmniej rydzyka uszkodzenia odbytu... Ciekawe skojarzenie z tym zadkiem i szkłem.
    0
    0
    GłębokaMyśl(2025-03-19)
Reklama