UWAGA!

Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • Panie redaktorze i jeszcze słowo do Pana. Myślę, że rolą i misją lokalnych mediów powinno być przede wszystkim wspieranie miasta w różnych jego inicjatywach nie pozostając bezkrytycznym wobec działań, które są dla miasta niekorzystne. Natomiast Gala Nagród Prezydenta Elbląga była imprezą nienaganną, utrzymaną na wysokim poziomie i pokazującą, że Elbląg jest miastem, które nie musi być zaściankiem, czego szanowny Pan redaktor chyba nie zrozumiał. Strzał we własną stopę Panie Rafale i niepotrzebne dzielenie ludzi. Pozdrawiam A. B.
  • "Muszę przyznać, że z niebywałym zaskoczniem przeczytałem ten artykuł i jestem nim zniesmaczony" "Natomiast Gala Nagród Prezydenta Elbląga była imprezą nienaganną, utrzymaną na wysokim poziomie i pokazującą, że Elbląg jest miastem, które nie musi być zaściankiem, czego szanowny Pan redaktor chyba nie zrozumiał. " Odezwali się urzędowi potakiwacze, koła ratunkowe pychy i narcyzmu.600 osób zjadło 300 000 zl, czyli wypadło po 500 zł za osobę. BRAWO, za takie pieniądze UM zorganizował "imprezą nienaganną" ! GRATULACJE ! Tak dla UM jak i autora postu w uznaniu potęgi rozumka ! Szanowny panie prezydencie, czasami naprawdę warto przeprosić mieszkańców, w przeciwnym wypadku to ta bibka panu i UM na zdrowie nie wyjdzie ! Można popełnić błąd, ale potem trzeba mieć odwagę, by się do niego przyznać ! ! ! Wystawianie potakiwaczy raczej wizerunku nie poprawia !
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    7
    0
    GłębokaMyśl(2025-03-19)
  • @GłębokaMyśl - Szanowny Panie, jestem też zażenowany Pana sposobem prowadzenia dyskusji w mediach - "Tak dla UM jak i autora postu w uznaniu potęgi rozumka !" Tego typu teksty świadczą o Pana nie tylko głębokiej myśli ale przede wszystkim GŁĘBOKIM CHAMSTWIE.
  • "Tak dla UM jak i autora postu w uznaniu potęgi rozumka !" Spodziewał się Pan przytakiwania ze strony GM, bo jej nigdy nie było po drodze z populizmem i socjopatią ? Trzeba było się nie robić z siebie podnózka na publicznym forum. GM prosi o okazanie radości, że został Pan potraktowany stosunkowo łagodnie. Acz trzeba przyznać, że GM nie wykazała entuzjazmu w stosunku do Pańskich objawień. Wprawdzie zostały napisane nienagannie, ale poziom uniżoności wzglądem UM zwyczajnie poraża, czego wyraz dała GM w swoim poście i wygląda na to, że trafiła bardzo celnie.
    3
    0
    GłębokaMyśl(2025-03-19)
  • To nie pan Rafał podzielił ludzi tylko bizantyjska bibka zorganizowana za pieniądze uczciwych podatników przez UM.100 000 zł za godzinę zabawy ! REWELACJA !
    9
    1
    GłębokaMyśl(2025-03-19)
Reklama