UWAGA!

Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • Rafale, po tym Twoim artykule i po jakości waszej strony, myślę że i wielkości dochodów, widać jak Wy znacie się na promocji. Ja myślałem, że tu grube miliony wydano a tu jakieś 300tys które koledzy z PiS w naszym regionie mnożąc przez 7 razy dali jakiejś bandzie dumnych.... Ten artykuł to wygląda wręcz tak: dali zarobić innym nie nam. Chciałem Ci powiedzieć, że prezio wydał 300tys na odbudowę wizerunku. Pis wydawało z państwowej kasy miliony na budowę swojego wizerunku i nie jęczeliście wtedy? Tylko oni budowali wizerunek swoich polityków, a prezio chce odbudować wizerunek miasta, i tu moim zdaniem jest zgoda na wydatkowanie dużo wyższych nakładów. Nie chcemy być zaściankiem i nie wyobrażam sobie, aby twarzą promocji imprezy miejskiej był Pan, a nie Sykut... nawet jeżeli by miało nas to kosztować 10x mniej. To jak wrócić do czasów telefaxu i telegramów.
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    23
    30
    Matteoo777(2025-03-19)
  • @Matteoo777 - A jak ta impreza przełożyła się na promocję miasta? Czy jakiekolwiek medium poza lokalnymi mówiło o tym wydarzeniu dla 600 osób? Chodzi o bilans zysków i strat. Elbląg jest biednym miastem, którego nie stać na wiele inwestycji, ma problemy z remontem chodników i ulic, które w wielu miejscach od lat są w tragicznym stanie (np. chodnik na Królewieckiej).
  • @BiB - Jak mawiał klasyk "to co dla Ciebie jest sufitem dla mnie jest podłogą"
  • @Matteoo777 - Ależ bełkot! Czy w takim razie nie lepiej byłoby rok temu wybrać prezydenta o nieposzlakowanej opini aby nie trzeba było łożyć mln zł z budżetu miasta na poprawe jego skompromitowanego wizerunku? Póki co pieniedze z kieszeni elblążan idą na tego typu gusła a wizerunek jaki był taki jest. To działanie nieekonomiczne i bezzasadne. Taki prezydent jest strasznie drogi w utrzymaniu i należy go wymienic na model bardziej ekonomiczny, tańszy w utrzymaniu a tym samym lepszy dla elblążan.
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    6
    0
    Gustaww(2025-03-19)
  • @Gustaww - Jeśli masz na myśli pana od owoców spadających z drzewa to źle trafiłeś, wtedy by była defraudacja. Tu nie chodzi o wizerunek Prezydenta a wizerunek Miasta. Co do inwestycji, to nikt nie przyjedzie do knajpy o której nie wie gdzie jest i jak wygląda. Działania promocyjne są bardzie zaawansowane niż wydaje się wam pisiorkom. Zobacz inaczej wójt Pcimia, zostaje szefem orlenu i kasa szerokim strumieniem bez opanowania szła do swoich. Rozumiem, że i tobie troszkę tej kasy kiedyś skapnęło skoro tak jak każdy pisiorek sączysz jadem na wszystkich dookoła. Żeby w takim mieście jak Elbląg przyciągać klientów to trzeba się promować, nie tanio, na każdej płaszczyźnie. Twoi chcąc np oddać Państwu port mieli w głowach przejęcie nad nim kontroli i stworzenie kolejnego korytka dla swoich. Chcesz się pobawić w przekonywanie, kto robił gorzej, zapraszam. Zacznijmy od 26:1 i kolejno listę nazwisk ludzi których złapano za rękę na wałach, ale przecież oni niewinni bo tak prezes powiedział. Pis to prawo kalego. To już nawet nie skalpel na polskiej gospodarce, a tartaczna piła która tylko wióry oddawała bliźnim, pod warunkiem że są ich obywatelami. Zasieki, płoty, ochrony, co wolno prezesowi i jego świcie to nie tobie... itp itd.
Reklama