UWAGA!

Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • MariuszLewandowski-Fc Czytelnicy.... Pod tekstem o konferencji prasowej Radnych Koalicji Obywatelskiej siedem podstron komentarzy - pod wspomnieniem o JP II ledwie dwie. A podobno taki była dla nas ważny.... a podobno tyle dla Polski zrobił, ,, ,I podobno to taki wzór moralny że nawet radni PIS-u z pewną natchnioną katechetką nie uznali za stosowne się odezwać i o rocznicy przypomnieć... Kiedyś żadne z tak zwanych redakcji nie opublikowała mojego apelu w sprawie rocznicy Krwawej Niedzieli o imprezy muczyczno-tanecznej Color Fest którą Elbląg rocznicę Rzezi Wołyńskiej "upamiętnił".... W takie dni przestaje lubić Elblążan bo ich zachowanie wygląda bardzo podle by nie rzec - plugawie. Ale przynajmniej ja o tym plugastwie pamiętam i nie zapomnę podobnie jak nie zapomniałem o tym że tylko prawda buduje prawdziwy Naród. Mojemu miastu ku rozwadze...
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    5
    3
    MariuszLewandowski-Fc(2025-04-02)
  • @MariuszLewandowski-Fc - To weź sie już wyprowadż z Elbląga i będzie spokój.
  • MariuszLewandowski-Fc No co ty byłoby nudno....
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    0
    1
    MariuszLewandowski-Fc(2025-04-03)
Reklama