UWAGA!

Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • Jak wykupisz pełną godzinę egzaminu i popełnisz błąd na placu to z automatu nie możesz wyjechać na miasto.... dlaczego? Ja zdawałem prawko na C w UK i za pierwszym razem oblałem plac, a po wyjeździe na miasto pojechałem dosłownie bezbłędnie. Oczywiście wynik końcowy negatywny ze względu na plac, ale już o jeździłem się na mieście i za drugim razem nie było tylu nerowow.
  • Nie jesteśmy w UK mądralo. Inne regulacje. Inne obyczaje. W UK ruch lewostronny, inne krany, inne ludzie,. ocet do kebaba tfu....
  • Oj bieda wróciła z UK (wywalili), teraz siedzi na czterech literach i się mądrzy. Obecnie spożycie napojów alkoholowych jest większe niż za czasów sześćdziesięciolatków jak to określasz "za komuny", małpeczka i do pracy, no nie ty, socjal lepszy. Nie wszyscy w wieku 60 lat są siwi, tacy jak ty zapewne i dodatkowo sini z nienawiści. Niestety to wśród ludzi młodych jest duży elektorat PRLu bis czyli PiSu.
  • Dziwi mnie że redakcja toleruje takie tępe chamstwo...
  • UK to nie jest Polska, druga rzecz kategoria C lub C+E, podczas jazdy w mieście ma więcej zagrożeń, niż kat. B.Jeśli ktoś ma naprawdę problemy, by poruszać się po placu manewrowym, to jakim cudem mam uwierzyć, że ta sama osoba, nie doprowadzi do tragedii na mieście?
Reklama