UWAGA!

Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • Wstawili logo tvn do logo portel. .. .brak słów. Portel również nie jest z Polski finansowany. Wy jesteście wolnymi mediami ? Co drugi komentarz usuwacie. Odbije się wam to czkawką. Przekonacie się. Utnie się i wam dopływ tlenu. A teraz adminie przeczytaj to i usuń ! Jesteście antypolakami niczym więcej. Włazicie w tyłek idiotom z KO. Zapytajcie się ryżego co miał wspólnego z perszingiem. Lepper już o tym mówił. Lewe pieniążki i do was trafiają. usuń to lewacki szrocie. No usuń ! Jeteście tacy wolni, że pora z wami pogadać jak to z tą wolnością jest. .. TVN taki sam chłam jak i TVP. A wy jesteście tylko pionkiem. ***** portel
  • Racja ! Wolne media i te które nie kłamią to tylko gaz woda prąd. Żadne media nie są wolne i portel. tez.
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    15
    4
    Kopacz(2021-08-10)
  • Józek weź leki. Masz info lepsze niż CBA CBŚ. Jak masz takie dane to lec na policję, ogladaj TVP o ile się da i nie zakazuj dzialalnosci innym mediom. Ja ogladam tvn i kij ci do tego. przynajmniej wiem co wszystkie wladze od lewa do prawa wyprawialy.
    5
    4
    Art :)(2021-08-10)
  • @Art :) - W górę serca JĆ TVN !
    4
    8
    lechia gd(2021-08-10)
  • @Art :) - To powiedz jakiej prawdy z TVN dowiedziałeś się o Tusku, PO i KODzie i ich członkach z SB, UB i ORMO?
  • @lechia gd - Lechista by tak nie napisał.
    2
    0
    Art :)(2021-08-10)
  • @Art :) - Nikt normalny by tak nie pisał.
  • zegarek nowaka, amber gold, sowa i przyjaciele dzieki czemu twoj rzad doszedl do wladzy, afera hazardowa mam dalej wymieniac? a wskaz afere ktora wykrylo tvp. .. .
Reklama