UWAGA!

Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • Miedzy lepszym złem to byl wybor, na pisowca bym nie zaglosowal a ze nie bylo innego no coz... trzeba bylo startowac na kogos by sie zaglosowalo, poza tym polityka to bagno zwlaszcza lokalne i dla paru zloty upubliczniac swoj wizerunek?? Na przyklad taki radny, chyba ze mieszkasz w domku na obrzezach miasta a do biedry chodzisz przed zamknieciem:)) najgorzej maja obecnie ci z pisu, ale w nastepnej kadencji po bedzie rowniez mialo malo powodow do dumy
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    2
    4
    inzyniermachoniowy(2024-09-03)
  • @inzyniermachoniowy - Trzeba mieć mózgownicę bez fałd, aby krytykować " pisowca", ja głosowałem na Andrzeja Śliwkę nie na pisowców. A tak na serio, co ci pisowcy złego zrobili, a co dobrego obecna ferajna, przedłużenie władzy lenia
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    1
    1
    Ędward Ącki(2024-09-03)
  • @Ędward Ącki - "A tak na serio, co ci pisowcy złego zrobili" - wyciągnęli miliardy z budżetu państwa, wprowadzili "pisowski ład" i zniszczyli TYSIĄCE uczciwych prywatnych firm w kraju - teraz jest pokłosie tego czynu. To mi wystarczy by traktować ich jak przestępców.
Reklama