UWAGA!

Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • Wróblewski na emeryturę, praca dla młodych!!!!!
  • Przecież nie on jeden. Emerytów obecnie wielu sprawuje po kilka funkcji. Pani Kluge, pani Adamowicz chociażby.
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    46
    1
    Uuuuuii(2024-08-01)
  • @Uuuuuii - A w ratuszu Świniarski, Kierbedź i jeszcze paru dyrektorów na emeryturach. Wstyd.
  • niestety młodzi nie będa mieli siły przebicia i doświadczenia w pozyskiwaniu funduszy, a tu one są kluczowe aby remontować drogi, tu potrzeba właśnie takich osób, ale Wy plujecie jadem do wiek, bo dla młodych, więcej rozsądku, ja jestem zadowolona ostatnio wyremontowano drogi w mojej okolicy właśnie z pozyskanych środków, dobra decyzja starosty,
    2
    18
    kasia8(2024-08-02)
  • @kasia8 - A Szkoła podstawowa nr 9 w Elblągu im Piłsudskiego od dwudziestu lat nie może się doprosić, wybłagać, przyznać przez władzę pieniędzy na jej remont lub termomodernizację. Zły wybór starosty.
  • bo może ich nie ma, nie wiem, ja piszę o funduszach pozyskanych na naprawę nawierzchni dróg, w tym przypadku starostwo spisało się, ale jak zawsze nie wszyscy będą zadowoleni, bo zawsze będzie za mało środków finansowych,
    3
    4
    kasia8(2024-08-02)
Reklama