Nie ma już ratunku dla mieszkańców tego miasta. .. Przez 20 lat spadamy na dno, we wszystkich aspektach życia a wy dalej głosujecie na tych samych. Pis i PO. .. do usranej śmierci. Wydają miliony naszej kasy, żeby nachapać się dziesiątki milionów a Wy łykacie to jak małe dzieci i dalej im wierzycie. .. Monopol i propaganda tych dwóch partii zrobiła Polakom wodę z mózgu ale co jak co, Elblążanie powinni ogarnąć się jako pierwsi, po tym co ich spotykało i spotyka. Odwołaliście PO i Nowaczyka, a dalej głosujecie na PO w osobie Wróblewskiego. No śmiech na sali.
Jedynym ratunkiem dla Polski i Elbląga jest złamanie monopolu głównych partii, wyrachowanych i nauczonych jak nas okradać. Ale lepiej głosować ciągle na tych samych, TAK, dajcie im więcej swojej ciężko zarobionych pieniędzy.
Pozdrawiam i uprzedzam iż nie jestem ani za Szwedem, ani za Wilkiem ani za WW ani też za Nowakiem. Jestem za zmianami tego chorego stanu rzeczy. I chyba jestem naiwny patrząc na te wyniki
klasyczny bełkot. .. nie jestem ani za Szwedem, ani za Wilkiem ani za WW ani też za Nowakiem. .. więc pewnie KNP. Wystawcie poważnego kandydata będą głosy, zmiany, fajerwerki i kapitalizm