UWAGA!

Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • Dziwne że elbląski PORTEL przeprowadza wywiad z prezesem Zatoki z jakiegoś tam Braniewa a jako patron medialny Olimpii Elbląg nie przeprowadza takiego wywiadu z włodarzami OE.
  • Oni prowadzą wywiady z osobami które im zapłacą !!!
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    7
    7
    Extra wąski(2021-07-25)
  • Kogo obchodzi w Elblągu zatoka?
  • Ksiądz z OE jak cesarz Kaczyński na wywiad w formule pytań niewygodnych i nieuzgodnionych z góry się nie zgodzi. A ten wywiad całkiem całkiem. Formuła tylko jakaś taka dziwnie trąci układami. Ale z układów trzeba umieć korzystać i 3 mundurowych zaklepane etaty w JW i pozycja na boisku. Transakcja wiązana super. Wyobraź sobie, że IV ligowi gracze OE mają etat w piekarni i obowiązek treningu. Zapłakali by się gwiazdorzy.
  • Mnie w Elblągu interesuje każdy klub w okolicy, nawet swego czasu śledziłem poczynania Sokoła Łęcze, czy Dębu Kadyny.
  • bo olimpia to upadły zespoł
  • wlaśnie a jak Dąb Kadyny, kiedyś była zrzutka na nich i wplacałem kasę i cisza
  • Pasjonatów piłki obchodzi. Sport nie kończy się na stadionie Agrykola. Nawet "emerytowani"piłkarze OE, ba trenerzy Akademii, którzy nadal czują football i kochają to co robią pokazywali na boiskach w Kadynach, Dzierzgoniu, na klepisku Pomowca Gronowo robiąc awans do IV ligi, że sport ma się w sercu nawet po zakończeniu kariery a nie w portfelu. Ale gruby portfel musi mieć klub z Zatoką włącznie, żeby przystąpić nawet do IV ligi i zespół przez taki cały sezon utrzymać nad kreską.
Reklama