UWAGA!

Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • A kogo obchodzi konkordia to zespół z Batorowa grający w starym polu w dodatku prubujący robiąc zamieszanie w prawdziwej z krwi i kości Elbląski ej miejskiej drużynie którą jest ZKS OLIMPIA ELBLĄG. Brawo kibice jedno miasto jeden klub Olimpia Elbląg aż po grób.
  • A dlatego że ten zespół zakładali Elblazanie w tym mój kolega i mnie to interesuje
  • Twuj kolega kim jest? Zwykłą osobą która interesuje się sportem jak ja to ja od jutra chcem dotacje bo nazbieram paru grajków z nowakowa, jegłownika, Adamowa no i dla niepoznaki paru grajków z Elbląga którzy w wieku od 24 do 30 i wyzej twierdzą że som dalej niezauważalni na polskich boiskach a winnym jest oczywiście wrublewski i czekam na dotacje bo jeśli cofnąć się 20,25 lat do tyłu niemuwiąc o Olimpi to bardziej był rozpoznawalny klub to był mlekser o conkordi nic nie słyszałem, to dlatego panie Pelc jak będzie cie stać to prowadź pan ten swuj zespuł a jak nie to zajmij pan się młodzieżą i wszystkim wyjdzie to na dobre.
  • na pewno nie jest analfabetą
  • Ale zabłysnełeś chyba w szkole pracujesz jak tak to przetłumacz koledze że źle robi bo widzę że lubisz pouczać.
  • Chłopie wróć do szkoły i naucz się pisać
Reklama