UWAGA!

Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • Proszę Was Myślicie, że jak będzie nowy stadion to za te kwotę można w Gdańsku mecze oglądać a nie kopaninę w 3 lidze. Myślicie, że nagle przychodzić będzie 1000 zps?/ To bzdury bzdury, Chcecie stadionu to składki zacznijcie płacić i za utrzymanie tez niech kibice płacą
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    9
    13
    are12(2024-02-19)
  • @are12 - ale z ciebie hejter mareczku. słabo grałes w piłkę w dzieciństwie ? wybierali cię jako ostatniego ? skąd w tobie tyle niechęci ?
    4
    3
    Jacyna(2024-02-19)
  • @Jacyna - Czasy komuny się skończyły, biznes musi przynosić zysk a nie trzeba dokładać do interesu, bo wielmożny pan za dzieciak kopał po boisku piaskowym a teraz mu się marzy Estadio Santiago Bernabéu
    4
    3
    Szejk Ali(2024-02-19)
  • @Jacyna - Dokładnie, Nie chodzi czy ktos grał czy nie ja akurat grałem i to w Olimpii. ale prawda jest taka i sentymenty na bok jeśli się prowadzi interesy to muszą zarabiać, że chyba nie prowadzisz interesu skoro tak piszesz. Każda inwestycja musi przynosić zyski chłopaczku, ale o jeśli o tym nie wiesz wiec jesteś bardzo slaby z ekonomi. , Jesli chcesz to możesz dokładać do utrzymania. Każda inwestycja musi zarobić na siebie a nie by ja otrzymywać. Najlepiej byście chcieli mieć stadion przyjść sobie w 100 osób pokrzyczeć powyzywać a reszta miasta niech opłaca i i utrzymuje bo nie macie gdzie powyzywać ludzi
    2
    4
    arek12(2024-02-19)
  • @arek12 - To powiedz nam wszystkim jakie zyski przynosi Swiatowid, Muzeum, lodowisko Helena, hala CSB na Grunwaldzkiej
  • Po co basen ? Na co komu to wszystko nie będzie niczego i będziemy szczęśliwi, ludzie to są jednak głuptaki.
  • @Jacyna - To żeby twoja stara nie ssała fifloja
Reklama