UWAGA!

Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • Trzeba inwestować w młodych, a nie emerytów
  • Emerytów dobić? Gdyby emeryci nie pomagali dzieciom i wnukom, wymienieni nie żyliby tak dobrze, jak żyją, Ponad własny stan. Emeryci to ostatni intelektualiści. To dzięki Nim istnienie bibliotek ma sens. To Oni jedyni hołdują zasadom dobrego zachowania. Przyszłość nie wróży nic dobrego młodemu pokoleniu. Nauka nie jest ważna. Najważniejsze dla Nich są social media.
  • @B - Emeryci wybrali nam oszukańczy PIS, to nie jest chlubne. Tylko dzięki Wam ci oszuści dorwali się do władzy.
  • A skąd takie wnioski? Do wygranej PiSu głównie przyczynili się ludzie młodzi, rozpoczynający dorosłe życie (teraz zaczynają wierzyć w Konfederację, myślą że wszyscy będą Mentzenami, a będą jemu reflektory pucować bez ZUS-u, NFZ-u, armii itp). Ich główny elektorat można oglądać w każdą niedzielę pod świątyniami zniewolenia, sprawdź jacy tam ludzie chodzą, sami emeryci?
  • "teraz zaczynają wierzyć w Konfederację" - Bo 8-letnia przygoda z PIS to za mało? Przygód potrzebują ci młodzi? Nie, młodzi w kolejkach stali by PIS pogonić, proszę Pana.
  • Nie wybrałam PiS-u. Proszę mnie nie obrażać.
  • jak dożyjesz też będziesz emerytem tylko na razie bez rozumu
  • już widać jaki miód dał ci Tusk
  • młodzi sprzedali swój los i życie Tuskowi będą płakać i już to robią wy Pisowi to nie warci jesteście butów czyścić
  • @B - "Nie wybrałam PiS-u. Proszę mnie nie obrażać. " - Wiem, że niektórzy nie głosowali. Przepraszam ich. Dotyczy tych, co dali się nabrać.
Reklama