UWAGA!

Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • Kosmita I znów wychodzi ta WASZA zawiść, zazdrość i nienawiść, że jednym się udało a inni nie wpadli na tak fajny pomysł. Czy nie możecie się zjednoczyć w czynieniu dobra? Po co te nieprzemyślane teksty generujące tylko wszystko co najgorsze w WAS, wyrąbujące tylko coraz większe podziały? Co chcecie tym osiągnąć? Po co te podśmiechiwki? No dalej PLUJAKI i OB…I, do dzieła, na co WAS jeszcze stać? Kogo lub co chcecie jeszcze upodlić? Będziecie mieli z tego jakąś RADOŚĆ? START!
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    11
    7
    Kosmita(2025-04-04)
  • MariuszLewandowski-Fc @Kosmita - Prawda prawda i tylko prawda. Dla mnie ktoś kto boi się pytań ma coś do ukrycia a tak zachowują się zazwyczaj złodzieje i oszuści. Dzięki Pawłowi Radziewiczowi zniknęły z Elbląga "pokazy" i mam nadzieje że albo Owsiak znajdzie odwagę na przyjazd do Elbląga albo niech zniknie z Elbląga jako oszust. Pomimo sympatii - wolę prawdę nie frazesy i opowieści że kasa ze składek publicznych należy do niego i fundacji. Na takie podejście się nie zgadzam Nikt nikogo nie upadli o ile zamiast niepowiedzeń są twarde dane z księgowości. Tylko tyle ale jak widać w wypadku WOŚP o tyle za wiele.
    6
    8
    MariuszLewandowski-Fc(2025-04-04)
  • Kosmita @MariuszLewandowski-Fc - Do pewnego stopnia masz rację, ale powiedz sam, ile razy byś chciał być opluwany wymyślonymi zarzutami? Tak, to prawda, Ludziaki mają prawo do rzetelnej informacji, ale te Ludziaki niech nie wymyślają kwadratowych jaj wynikających z ICH genetycznej zazdrości, że jednym się udało a IM akurat nie. Wtedy robisz swoje a Ludziaki swoje. Jeśli są jakieś przekręty to niech odpowiednie instancje się tym zajmą. A względem Pana Owsiaka, każdy ma swoje poglądy i nie muszą być one tożsame z poglądami innych Ludziaków. Nie zwracam uwagi na to co Pan Owsiak mówi, interesuje mnie tylko efekt Jego działalności dla Ludziaków a jest on pozytywny.
    3
    4
    Kosmita(2025-04-04)
  • MariuszLewandowski-Fc @Kosmita - Nie do pewnego stopnia ale mam racje. Co do opluwania to wybacz - mnie opluwają w tym mieście wszyscy od platformersów przez społeczników - biznesmenów po PIS-orków i nic z tego sobie nie robię - od czasu do czasu któryś trafia przed Sąd a ja nawet nie sprawdzam czy opublikował przeprosiny. Nie zazdroszczę Owsiakowi anie go nie opluwam ale czytałem Wyroki WOŚP VS Wielgucki i sprawdzam ich sprawozdania finansowe i mam swoje pytania. A jak ktoś chce moje pieniądze zanim odpowie na moje pytania to jest dla mnie oszustem. Jak odpowie i spodobają mi się odpowiedzi dostanie w dwójnasób. Może jest pozytywnie odbierany ale to socjotechnika zresztą zaczerpnięta z Rozgłośni Harcerskiej. Mogę kogoś lubić nawet jeśli jest oszustem ale lubię wiedzieć kto jest kim i w co gra. A o zasady tej gry chciałem zapytać autora pomysłu - nie wyszło to niech spada na szczaw i mirabelki.
    2
    3
    MariuszLewandowski-Fc(2025-04-04)
Reklama