UWAGA!

Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • Ludzie ostudźcie emocje i popatrzcie na mapę. Ul Wschodnia będzie łączyła się z wąziutką Sybiraków. Następnie kierowca pojedzie albo Marymoncką albo Chrobrego. Obie łączą się z Kościuszki, która już dzisiaj w godzinach szczytu jest zakorkowana - samochody stoją od skrzyżowania z Toruńską do ronda Królewiecka przy szpitalu. Do tego dojdą samochody, które zjadą ul.13 Pułku - również do Kościuszki. Efekt będzie taki, że minimalnie mniej samochodów będzie na Bema, za to cała zakorkowana będzie Kościuszki.
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    1
    4
    popatrzyłem na mapę(2025-04-09)
  • MariuszLewandowski-Fc @popatrzyłem na mapę - Dlatego docelowo trzeba wpiąć wschodnią w Fromborską najlepiej przez Szpital Wojewódzki gdzie dojadą jego pracownicy i pacjenci. O tym mówiłem ale ludzie z Łęczyckiej nie mają czasu na tak poważne inwestycje - dlatego na biegu trzeba zrobić WI lub W2 albo coś pośredniego. Za chwilę trzeba będzie zrobić ulicę przy Basenie i połączyć Kościuszki z rejonem JW na Królewieckiej i to też trzeba już planować
    2
    3
    MariuszLewandowski-Fc(2025-04-09)
  • @popatrzyłem na mapę - Prawdziwa prawda.
    0
    0
    Ja tutejszy(2025-04-10)
Reklama