UWAGA!

Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • Na druga edycje konsultacji spolecznych w sprawie "obwodnicy" przyszło moze 30 osob z czego polowa to krzykacze. Potwierdzilo to jedynie mojej przypuszczenia, ze miasto zorganizowalo takie konsultacje tylko po to, zeby oficjalnie przepchnac swoj pomysl - pomysl poprzedniego prezydenta, ktory wywolal protesty mieszkancow Elbląga.10 krzykaczy, ktorzy nie maja zadnego argumentu poza tym, ze sa to warianty tansze sa wiekszoscia mieszkancow Elblaga. Krzykacze nie chcieli dac do glosu innym
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    5
    5
    MieszkaniecElblaga(2025-04-08)
  • MariuszLewandowski-Fc @MieszkaniecElblaga - Kłamiesz w żywe oczy. Co prawda mieszkańcy Łęczyckiej nie bardzo zrozumieli że każde konsultacje dotyczą całego miasta i każdy ma prawo zabrać w nich głos ale to jedno z niedociągnięć organizatora - Pani Wiceprezydent nie zdefiniowała tego na czas podobnie jak nie zrelacjonowała pierwszej części konsultacji w Ratuszu. Idiotyzmem jest twierdzenie że prowadzenie drogi po terenie Toru Saneczkowego i Wyciągu na Chroberku nie zniszczy terenów rekreacyjnych. Stara trasa warianty W1 I W2 moim zdaniem jest tymczasowa bo nie wchodzi we Fromborską co od razu zaproponował mieszkaniec osiedla w Ratuszu. Mieszkańcy co prawda ograniczali głos ludi spoza ich dzielnicy ale po pierwsze mieli do tego jakieś prawo jako inicjatorzy spotkania ale z drugiej strony zapomnieli że to wydatek całego miasta podobnie jak wiadukt na Zatorze. To nie krzykacze ale ludzi zainteresowani własnym miastem i dzielnicą a że okazali się mało gościnni nie ma znaczenia ponieważ mieli argumenty merytoryczne Wariant W1 jest chorym pomysłem grupy lanserów którzy nie potrafili dyskutować z argumentami i obrazili się kiedy nazwałem ich pomysł debilnym. Obrażanie się na prawdę i dyskutowanie z faktami mądre nie jest...
    0
    4
    MariuszLewandowski-Fc(2025-04-09)
  • @MariuszLewandowski-Fc - No bo z pozywaniem ludzi za prawdę i fakty nie ma nic wspólnego - po co się obrażać jak można pozwać...
    0
    0
    eeehhhhh(2025-04-09)
  • MariuszLewandowski-Fc @eeehhhhh - Poseł Śliwka pozwał mnie za pisanie prawdy - dziś o 11 pierwsza rozprawa. Prawdę czasami trzeba sprawdzić w Sądzie a szczególnie gdy ktoś się nie podpisuje pod tym co pisze. Czasami tylko po to żeby zobaczyć czyja twarz stoi za bzdurami które potem czytamy, ,, ,
    1
    3
  • @MariuszLewandowski-Fc - ależ ty farmazony walisz. No i jak sprawdzisz twarz klepiącego - np. z wysp - Olafa
  • MariuszLewandowski-Fc Zapytaj "Pegasusa".... a na wyspie Olafa nie obowiązuje polskie prawo czyli autora takiego wpisu nie mogę pozwać chyba że dopuści się przestępstwa które spenalizowano i tam - na przykład nawoływania do terroryzmu czy prowadzenia agitacji faszystowskiej. Nie przepuszczam też żeby klepiącego z Wysp Olafa interesowało to co pisze....
    1
    2
  • @MariuszLewandowski-Fc - No i właśnie mniej więcej tyle możesz. Farmazon
  • MariuszLewandowski-Fc Demokracja i rządy prawa.... ale to i tak więcej niż ty bo ty nawet pozwać mnie nie możesz....
    0
    0
Reklama