UWAGA!

Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • Ludzie na konsultacjach w strażnicy wyjaśnili was, szkodzicie temu miastu. Nie kompromitujcie się dalej. Elbląg potrzebuje Wschodniej, a to co piszecie to mrzonki. Brawa dla Prezydenta za chęć budowy
  • Elbląg nie potrzebuje ulicy wschodniej.
  • Brawa dla pana Prezydenta za gotowość do konsultacji, trzeba wybrać najbardziej optymalny wariant budowy. Najłatwiej tak na rympał wyciąć las, zniszczyć to co uchroniliśmy do tej pory przed zniszczeniem, degradacją, z czego jako elblążanie jesteśmy dumni i z czego tak chętnie korzystamy. Bażantarnia wymaga ochrony, wszyscy z niej korzystamy i wszyscy mamy prawo wypowiedzieć się w sprawie „obwodnicy”. Popieram Nowy Elbląg.
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    4
    8
    Nie niszczymy Bażantarni(2025-04-09)
  • @Nie niszczymy Bażantarni - Brawa dla prezydenta za gotowość do konsultacji? Te przecież już były, a Góra Chrobrego, mimo sprzeciwów zostanie oddzielona od reszty Bażantarni, powodując ingerencję w ten integralny teren. Bażantarnia to skarb tego miasta. Serio droga ważniejsza?
  • MariuszLewandowski-Fc @Nie niszczymy Bażantarni - To mam propozycje - wybudujcie sobie Nowy Elbląg gdzieś gdzie nie będziecie szkodzić Staremu Elblągowi i róbcie tam sobie ziemianki i lepianki. Nikt niczego nie degraduje - taki krzyki były przy pierwszej części budowy a ja zrobiłem nagranie z drona pokazujące że trasa biegnie w miejscu gdzie były krzaczki Większość z nas chce korzystać z Bażantarni ale to jest Park Miejski więc to nie miasto ma się od niej odcinać ale ona ma się w miasto wplatać. Ja pomysły NE uważam za szkodnictwo ale popieraj sobie kogo chcesz. Tolerancja dla mniejszości ok tyle że bez kłamstw i manipulacji.
    5
    3
    MariuszLewandowski-Fc(2025-04-09)
  • MariuszLewandowski-Fc Nie zostanie ponieważ jedne z wariantów zastępuje drogę brukowa która jest tam "od zawsze" w asfalt a jest też pomysł małego tunelu którego praktycznie nie będzie widać. Mi się podoba pomysł z tunelem zgłoszony przez Pana Bocheńskiego byle nawiązywał do Kręgu na Gęsiej Górze którą tak na marginesie warto byłoby znów przedefiniować i restaurować ponownie
    0
    4
    MariuszLewandowski-Fc(2025-04-09)
Reklama