UWAGA!

Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • MariuszLewandowski-Fc Jak ma być kulturalnie to może zacznijmy od tego że zdaniem autorów Podcastu Historycznego atak przez Elbląg na Gdańsk był osobistym rozkazem Stalina i mocno wstrzymał atak na Berlin. O tym że Elbing zdobyto a nie wyzwolono chyba spierać się już nie trzeba natomiast warto wiedzieć dlaczego Nasze miasto doznało tak ciężkich zniszczeń. Sala św. Ducha jest swego rodzaju kolażem polsko-niemieckiej przeszłości Elbląga i z wielką przyjemnością dotykam cegieł w jej ścianach. I tych Polskich i tych Niemieckich - wszystkie są Elbląskie, ,, Nawet te z Kadyn...
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    5
    15
    MariuszLewandowski-Fc(2025-01-08)
  • @MariuszLewandowski-Fc - z Kadinen
  • @MariuszLewandowski-Fc - Pieprzysz glupoty Lewandowski. Jestes totalnym ignorantem, nawet i w tej kwestii. Elblag do 12 wrzesnia 1772 roku, byl czescia Krolestwa Polskiego, wiec w lutym 1945 roku, zostal przywrocony do panstwa Polskiego po 173 latach jego zaboru przez Prusy. Poza tym cwiercinteligencie, ze jestes znany wylacznie z pyszczenia
  • MariuszLewandowski-Fc Czy Prusy jako lenno Rzeczypospolitej były odrębnym państwem ? Może doszło do wojny frakcji i de facto sami się rozebraliśmy rękami naszych lenników ? Cieszę się że zna mnie Pan z pyszczenia bo to sygnał że nic Pan o mnie nie wie co cieszy. Proszę się ze mną nie porównywać bo w chamstwie zapewne jestem lepiej wprawiony niźli Pan w czytaniu tego co pisze.....
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    1
    1
    MariuszLewandowski-Fc(2025-01-08)
Reklama