UWAGA!

Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • to są radni wybrani przez grupy zainteresowanych ich osobami, a więc reprezentują poniekad tych co na nich głosowali a nie wiekosc elblązan, bo ile to głosów 300,500 czy nawet 1000,2000 na jedną osobe przy skali conajmniej 100 tys. Elblaga? to garstka ludzików kogoś wybrała na "radnego" ale widać takie jest prawo i może mniejszość mówić za większośc, ja ja nich nie głosowałem, nie licze na nich bo nie ma na kogo. , . chora "demo? (k) racja?"
  • MariuszLewandowski-Fc To nie demokracja ale partiokracja - największą zdradą PIS-u wobec Państwa i NArody był fakt że bojkotowali Referendum w sprawie wprowadzenia JOWów rozpisane przez Komorowskiego na wniosek Szmaty Kukiza który potem poszedł na listy PISu sprzedając jedyny sposób na likwidacje zorganizowanych grup przestępczych jakimi są wszystkie partie polityczne w Polsce Radni to nie są osobowości i ludzie niezależni ale ludzie z listy i chcąc pełnić funkcję radnego stają się zupełnie bezradni - przykład Pana Tołwińskiego jest tu bardzo pouczający, Ale bez złudzeń - Pan Tusk też niczego nie zmieni więc prędzej Polska zniknie z mapy świata niż w polityce będzie się liczyła osobowość, ,, ,Ale nadal trzeba próbować....
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    0
    1
    MariuszLewandowski-Fc(2025-04-02)
Reklama