UWAGA!

Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • Pierwsze co jak zobaczyłem artykuł jeszcze w niego nie wchodząc to, że ta osoba miała pewnie z 70 lat.... No i się prawie nie myliłem. Ta kobieta powinna mieć dozywotnio zabrane prawo jazdy! To jest tylko, że nikt przez nią nie zginął, bo jej by mi szkoda nie było.
  • W statystykach pacany zwracające na takich drogach mają właśnie około tylu lat lub więcej. Te osoby mają zaburzone myślenie i wg mnie od 60 r. ż. powinno się zdawać od nowo prawko. Nie chcę wszystkich wrzucać do jednego wora, ale nawet po mieście jak widzę co wyprawiają te starsze osoby to włos się na jajach jeży.
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    10
    33
    Karammmba(2025-02-06)
  • @Karammmba - Trzeba wpierw te jaja mieć, a jeszcze lepiej umysł. Ostatnio nagłośnione takie przypadki dotyczyły osób czterdziestoletnich, ile na drogach jest wypadków spowodowanych przez ludzi młodych (przerażająca większość) a zwłaszcza tych kończących się tragicznie, sprawdź statystki. Dobrze, że to co "wg ciebie" to mało istotny punkt widzenia jak cały ty. Zaburzone myślenie to widać w twoim komentarzu i już nic tego nie zmieni. Co zdanie ponowne egzaminu zmieni? oni pewnie znają lepiej przepisy niż ty. Powinno się przeprowadzać badania kierowcom powyżej 65 roku życia w przypadku mężczyzn i 60 lat w przypadku kobiet, no i obowiązkowo wiele testów psychologicznych dla wszystkich poniżej 30 lat.
  • @Karammmba - Per capita, najwiecej wypadkow powoduja mezczyzni z przedzialu wikekowego od 18 do 30 lat.
Reklama