UWAGA!

Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • Wczoraj jechałam ścieżką rowerową i zwróciłam uwagę dwóm kobietom, że obok jest chodnik i powinny iść chodnikiem a nie ścieżką, to jedna mnie olała i nawet się nie przesunęła, a druga warknęła "no i co?!" i zwyzywała. Więc moje pytanie, którędy rowerzysta ma jechać, żeby nie przeszkadzał pieszym i kierowcom? A co do wyprzedzania przez niektórych kierowców też mam zastrzeżenia, jak wyprzedza w odległości na łokieć to nie dziwne, że facet uderzył w bok samochodu.
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    31
    20
    kolarka(2024-07-16)
  • @kolarka - To na złość tym dwóm pieszym będziesz jeździć pomiędzy samochodami ?! BRAWO TY
  • @kolarka - Na Nowowiejskiej jest chodnik obok sciezka rowerowa... barany jada rowerami po chodniku i jeszcze dzwoni dzwonkiem z tyłu zebym go puścił... gdzie mam baranie uciekać na ścieżkę rowerową????50%rowerzystów to oszołomy
    1
    4
    Machu Picchu(2024-07-17)
  • @Machu Picchu - Jesteś pewien, że nie idziesz ścieżką rowerową? bo ja notorycznie w tym miejscu muszę mijać trawnikiem, albo chodnikiem pieszych spacerujących ścieżką rowerową. Może i Ty powinieneś uciec na trawnik?
    3
    0
    kolarka(2024-07-17)
Reklama