UWAGA!

Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • Dzisiejszym spadkobiercą tego radia jest Radio Żuławy zdaje się.
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    5
    2
    Boomer(2025-02-21)
  • @Boomer - Radio El przejęte jest przez radio Eska, rolę radia el przez pewien okres sprawowało radio Quo vadis z Pasłęka. Nie wiem czy to (te??) radio jeszcze istnieje.
  • Racja, racja. Problem z Eską Elbląg jest takize oni ogromną większość czasu antenowego puszczają z Warszawy, więc Eska Elblag nie jest radiem lokalnym.
  • @Boomer - Radio Żuławy jest jakimś spadkobiercą? Nie żartuj i nie rób reklamy czemuś co nie równa się z legendą Radia EL. Zauważyłam, że gdzie nie pojawi się artykuł o Radiu El to zaraz jakiś maniak wypisuje coś o radiu żuławy, reklamę mu robi? Po pierwsze to nie te czasy aby jakiekolwiek radio miało ten boom co Radia El i wygrywało nawet z RMF czy Jedynką, a po drugie mało kto słucha radia, a już w zupełności radia które ktoś chce uznac za spadkobiercę kultowego Radia El. Sama nazwa Radio Zuławy mówi, że nie jest to radio elbląskie a radio jakiegoś regionu, ok nadaje z elblaga, załozyciel z malborka, ale czy te radio jest nasze? dzisiejsze internetowe czasy zupełnie weryfikują wszystko, ja mamm inne zdanie ale nie zabraniam działać radiu zulawy
  • Nie robie nikomu reklamy. Po prostu to lokalne, elbląskie radio (mają studio w Elblagu - to wiem na pewno). I zajmuja się głównie elblągiem. Chyba że jest jakieś inne lokalne radio u nas? Nie Bede tu bronił Radia Żuławy - ma tez swoje minusy i to nie moja bajka. Po prostu tak uważam. Pozdrawiam.
  • @Boomer - Niestety, to całkiem inne radio, chociaż nasze, elblaskie. Eska to śmieciówka.
    7
    1
    Ędward Ącki(2025-02-21)
  • Radio Quo Vadis było rozgołśnią parafialną, niestety ksiądz dostaĺ przeniesienie do innej parafii I zwinął ze sobą cały sprzęt.
    1
    2
    Ędward Ącki(2025-02-21)
  • @Ędward Ącki - "niestety ksiądz dostaĺ przeniesienie do innej parafii" - to mi się z tylko jednym kojarzy. przychodziły do tego radia jakieś dzieci?
Reklama