Że też redakcja toleruje takie pierdu-pierdu i trollo-przekomarzanki. Ja wiem, że to Wam napędza odsłony, ale miejcie odrobinę szacunku dla czytelników. I do siebie.
Co do samego tematu, to niektórym chyba się wydaje, że bycie dyrektorem, to "manie" gabinetu i fotela, otwieranie imprez, świecenie swoją uśmiechniętą paszczą na zdjęciach. I branie większej kasy. Niestety, dyrektor musi mieć dobry plan zarządzania muzeum, być w zasadzie menagerem, ale z drugiej strony - uwrażliwionym i doświadczonym w tzw. kulturze, z wiedzą na temat działalności muzeów; na pewno ponosi dużą odpowiedzialność za funkcjonowanie placówki i jej profil. Głupie pomysły z reguły mszczą się na całej instytucji. Więc ciekawe, kto zostanie tym dyrektorem i kto będzie chciał to dźwigać.
Absolutnie się z Tobą zgadzam o sorki że czytasz te wypociny paru trolii ale pisiorkpwe troliki za wszelką cenę chcą zepsuć mi humor a jak na ironię sprawiają że " ryje ze śmiechu" jakich to mają tytanów myśli, ,, ,Co zaś do roli dyrektora to jedna z definicji dobrego dyrektora w biznesie mówi że dobry jest ten dyrektor którego braku nikt nie zauważa. Moim zdaniem kto chce już wiadomo - pytanie kogo wybierze Prezydent. I to bardzo ciekawa sprawa