UWAGA!

Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • To porażka Pana Prezydenta Missana. Tylko bigos pozostał w pamięci.
  • Się odpalił pisiorek - pindolek. ETK to organizuje a nie miasto najpierw myśl, potem pisz. Po drodze się dowiedz
  • Ogrody produkował ETK. Warto czytać więcej niż nagłówki
  • Tak wiem ja pindolek ale to miasto i inne nie pindolki złożyły się na remont tej muszli i piszą tam także o fuszerkach oraz o niepraktycznej tej muszli za ponad siedemset tysięcy złotych. Teraz będzie stała bezczynnie i nadal sie psuła.
  • To więcej niż nagłówek. Proszę a to jest porażka Pana Prezydenta a wcześniej viceprezydenta. ETK poinformowało o swojej decyzji władze miasta, przedstawiając również listę usterek, które mimo niedawnego remontu muszli koncertowej, utrudniają organizację koncertów w tym miejscu. Z naszych informacji wynika, że chodzi przede wszystkim o zaplecze muszli koncertowej, które jest nieprzystosowane do przechowywania sprzętu czy przygotowania się artystów do występów. - Gdy ten remont przeprowadzono, nikt z nami nie konsultował odbioru prac, bo wtedy już byśmy zwrócili uwagę na wiele usterek - mówi jedna z osób działających w ETK.
  • "To porażka Pana Prezydenta Missana. " - Prawdziwą porażkę to miał pisowski owoc pestkowy w elbląskich wyborach, pamiętasz?
  • Coś taki niecierpliwy, będą koncerty, latem. Bo chyba nie w styczniu
  • A od kiedy to prezydent miasta zarządza ETK? Piszesz co ci ślina na język... przyniesie, lepiej ją połknij, niż masz bzdury wypisywać.
  • porażka to jest ten twój wpis, nie wiesz jak się doczepić do prezydenta to posiłkujesz się "anonimową - jedną osobą z ETK", czy to uchodzi? Byłeś chociaż raz na występach w ramach letniego Salonu Muzycznego?
  • @kek - POwiem Tobie całkiem szczerze, byłem wczoraj na spacerze- tak z Michasiem w Bažantarni, przechodziłem koło psiarni On szedł z góry - ja pod górę- później on wsiadł w swoją furę, ja na rower od Bogdana, a On w swojego Nissana
  • Pewnie lepszego bigosu w życiu nie jadłaś/eś.
Reklama