UWAGA!

Zamknij Zamknij
XI edycja konkursu „Smaki Warmii, Mazur oraz Powiśla na stołach Europy”. Tak się promuje nasz region. Że że żadne media nie były zainteresowane informacją o konkursie. Romincki smalec rydzowy, wołowina suszona warmińska, śledzik w zalewie octowej, prawdziwki i rydze marynowane, drożdżówka z żurawiną, chleb żytni staropolski, bliny z maczanką, gęś na pszenżycie z żółtkiem i burakami, kaczka na kaszy gryczanej z grzybami, zupa wigilijna z borowików suszonych, nalewka z czarnej porzeczki na miodzie – to tylko niektóre z „perełek” zebranych podczas dziesięciu edycji konkursu „Smaki Warmii, Mazur oraz Powiśla na stołach Europy”.
Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
Reklama